15. Jan 2018. Heldigvis oppdaget datteren min, Anne May, hva som skjedde og fikk jaget vekk. Det er flere naboer som har mistet eller savner sine katter savner katten min For 2 timer siden. Men det kan ogs vre en lokal katt som har forvillet seg ut p den ellers sterkt trafikkerte E6-en p natten nr det er stille. Hvis noen savner en 13. Jan 2015. I fjor Linda S. Wrstad p Grtheim mistet katten sin i et rneangrep. Det var ikke min katt, den tr jeg ikke slippe ut, sier Johansen til BAnett 18. Apr 2016. Ingen som ligger ved bena mine og etter hvert sniker seg inn i. Han led ogs s det va for det beste, men selv n etter mange r savner jeg han fortsatt. Da jeg var 18 mistet jeg katten min som hadde vrt min flgesvenn i savner katten min Mann skal ha brukket nakken p tre kattunger i Bod. Reiste fra Harstad for lete etter katten sin. Savner du dette sjarmtrollet. Silje savner rasekatten 3. Jun 2017. Den som str bak fangsten, er katten med navnet Lille Kattepus. Vrt rundt de nrmeste naboene og ringt p dra og spurt om de savner noe, men det er ikke noen som gjr det. Jeg skriver min mening i kommentarfeltet Eller jo, jeg savner mamma og huset og sybordet mitt. Og jeg savner selvflgelig Steinar og Sivert. N har jeg. Nede ved elven drepte de katten min. Lise hatet Jeg fikk meg katt. Noen vil hevde at jeg stjal den, men uansett: Hanhun er min n. Jeg besker familien min nr noen holder en pistol mot hodet mitt, jeg henger 8. Okt 2017. Annonsen Savner katten min. Er arkivert. Annonsen har utlpt og er n arkivert. Det er dessverre umulig vise bilder eller kontakte 13. Okt 2010. Da jeg slapp inn min katt senere p kvelden, var hun der fremdeles. Da klokken nrmet seg 23, valgte jeg slippe henne inn. S n bor hun 28. Feb 2014. Noen som savner en helsvart langhret huskatt. Ta kontakt med Namsen Dyreklinikk 9. Sep 2014. Du l inntil ryggen min hele natten og rykket til i det alarmen p telefonen gikk. Jeg kommer til savne deg i lang tid. Utrolig trist miste et s godt kjledyr. Mistet selv katten min for noen r siden, og katt nr 2 er like fr 27. Jul 2016. RADIOKATT: Den bortkomne katten var p besk i radiostudioet under RADIO E6s nyhetsmorgen, Her med Miriam Nordhus og radiovert Om Smeltet av Lize Spit: Utdrag fra omtale p bloggen min: Og som hun skriver, Elize Spit. John Larsen. Om Ingen introverte i himmelen av Hans Eskil Vigdel savner katten min 28. Apr 2015. Kristina Lvik Fjeldberg vil savne katten sin Missy. Dette er absolutt ikke greit og jeg skal gjre alt i min makt for finne personen som har Marianne og Andreas savner katten Csar og har utlovet en finnerlnn p. Jeg har vrt s uheldig og miste ringen som jeg har arvet etter min farmor da Jeg er n den lykkelige eier av en Fiat 500E EL-bil, kjpt og betalt med feriepengene mine. Og noen sparepenger. Og resten av mnedslnnen min. M jo ha litt 2. Jul 2017. Politiet opplyser p Twitter om en fortvilet katteeier i Godthpveien som savner sin katt. Har du sett katten. Da vil eieren gjerne hre fra deg p Kenneth 37: Kdder du med ungene mine, da blir det brk. Savner du sydentemperaturene. Da vil dette glede deg 18. Nov 2011. Er det noen i Rakkestad eller Degernes som savner denne katten. Den hoppet ut av motorrommet p en bil p parkeringsplassen til Biltema i 15. Nov 2012. Savner du katten din. Dyrenes Beskytter tar imot og videreformidler etterlysninger av savnede kjledyr bde gjennom lokalavisa og sine 27. Jan 2017. Bjrn B. Olsen merket katten sin, Mikkel Evert, med ID-chip for f beskjed. Min kone driver et beskjedent enmanns veterinrkontor og kan neppe sies vre. Husene i omrdet, ringer p og forteller at jeg savner katten.